Qigong – Träning för nybörjare (DVD)

Idag fick jag äntligen en leverans med ett antal ex av mina qigonglärares DVD-skiva Qigong – Träning för nybörjare. På DVD’n finns instruktioner för Lyft Upp Qi och Dra Qi som vi tränar tillsammans på måndagar, samt andra qigongövningar. Hör av dig till mig om du är intresserad och vill börja träna hemma! 🙂

Vaccinera dig mot stress och utbrändhet!

Qigong för nybörjare

Bli pigg, frisk och glad på mindre än 15 minuter om dagen med denna DVD från Qigong Akademien! Det är både lätt och roligt att lära sig qigong. Det tar bara 15 minuter att genomföra ett behagligt och effektivt qigongpass. Qigong passar människor i alla åldrar och hälsotillstånd. Qigong kan snabbt hjälpa dig att:

  • Slappna av i båda kroppen och själen
  • Förebygga och läka sjukdomar
  • Höja din energinivå och uthållighet
  • Utveckla ditt välbefinnande och få en positiv livssyn
  • Få en frisk, smidig och stark kropp med snygg hållning
  • Föryngra kroppen och uppnå din idealvikt
  • Öka din förmåga till sexuell njutning

Bäst i test!
De kinesiska myndigheterna utsåg 1997 Zhineng Qigong till den bästa och mest läkande formen av qigong. Karolinska Sjukhuset har testat metoden med mycket goda resultat för bland annat astma och migrän patienter.

Pris: 250 kr

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s