Qigongcafé

Tack till alla som har tränat Lyft Upp Qi med mig på Sporthallen under vårterminen, det har varit fantastiskt givande och roligt att träna med er under vårens måndagar 🙂 Qigong på Sporthallen är slut för denna säsong, men återkommer i någon form till hösten, håll utkik här på min webbplats!

Under sommaren bjuder jag in till Qigongcafé i min lokal på Gruvvägen 17A då vi tränar Lyft Upp Qi, och för den som vill stanna så avslutas passet med en kopp té och någon godbit. På grund av begränsat utrymme är maximum antal qigongutövare fem stycken utöver mig själv och därför måste man boka in sig på passen via Bokadirekt.se där du ser vilka pass som är tillgängliga att boka. Träningen är som vanligt kostnadsfri för kommunanställda, och för övriga gäller 125 kr. Välkomna!

Boka_tid_Vit

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s