Kom igång med Qigong!

Sommaren börjar gå mot sitt slut och med hösten kommer ny energi och motivation till förändring. Semester, sol och värme har fyllt på med ny kraft och kanske funderar du nu på att börja träna. Idag finns det gott om gym, yoga och annan gruppträning att välja mellan, och det finns fantastiska friskvårdsavtal som ger fri friskvård för anställda, t.ex. på kommunen. Hos mig kan du träna Qigong, en slags kinesisk yoga med mjuka, lätta och flödande rörelser som löser upp energiblockeringar, stärker och mjukar upp kroppens alla muskler och leder, och fyller på med ny energi. Vi tränar en särskild metod som kallas Lyft Upp Qi som utövas stående och du behöver ingen yogamatta eller andra redskap. Rörelserna är lätta att utföra och träningen är trots sin enkelhet kraftfull. Lyft Upp Qi kombinerar fysisk aktivitet med mindfulness och ger harmoni i kropp och själ. Metoden är dessutom särskilt bra för dig som har problem med nacke, axlar och leder. Flera av mina deltagare har tidigare rapporterat väldigt positiva effekter.

Nu startar jag upp terminens Lyft Upp Qi i min lokal från och med vecka 34. Varje pass rymmer max 5 deltagare och därför behöver du boka in dig för att säkra en plats (klicka på den gröna knappen nedan).

När: Måndagar kl. 17-18 och kl. 18.30-19.30 med start 21 augusti.

Var: Gruvvägen 17A (parkera gärna på Sporthallens parkeringsplats och gå den korta sträckan till min lokal)

Kostnad: 125 kr per pass. OBS! Kommunanställda deltar kostnadsfritt!

Erbjudande: Köp 10 pass för 1000 kr, eller för 1250 kr och få DVD-skivan ”Qigong för nybörjare” utan kostnad. Kontakta mig via mejl eller telefon vid köp av 10 pass.

Vill du träna tillsammans med en kompis? Kom två på ett pass och betala för en. Gäller när en deltagare inte har varit med tidigare.

Boka_tid_Vit

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s