Nystart med Yogahälsan

Just nu utbildar jag mig till yogamassör på Axelsons i Stockholm och i samband med det nystartar jag mitt företag med nytt namn, Yogahälsan! Nu kan du på Yogahälsan få elevbehandlingar i yogamassage fram till min examen i februari 2018. Håll även utkik efter Yogahälsans Shirodharapremiär, en fantastisk ayurvedisk behandling med olja som rinner i en stråle över tredje ögat och pannan. Kommer snart!

Yogamassage

Yogamassage är dynamisk och djupgående helkroppsbehandling som baseras på yoga och ayurveda. Behandlingen ger dig massage och yogabaserad stretching som stimulerar din kropp att återgå till sin naturliga hälsa och vitalitet. Yogamassage innebär yogaliknande rörelser både för dig som klient och för mig som utövare, och hjälper dig som tränar yoga att fördjupa din träning.

Yogamassage utförs på golvnivå och jag använder både händer och fötter, vilket ger dig mer djupgående massage och stretching. Trycket anpassas efter din muskelspänning och jag behandlar alltid hela kroppen. Jag värmer upp och gör alla delar av kroppen mjuka med massage och därefter utför vi assisterad yogastretching. Till massagen används en mindre mängd rumstempererad olja.

Yogamassage är en fantastisk behandling för dig som har rygg- och nackproblem, ischias, besvär från skuldror, höfter, knän och fotleder, stress och sömnproblem. Genom assisterad stretching hjälper jag dig som är stel eller spänd att öppna upp och slappna av djupare än normalt.

Jag är elev på Axelsons yogamassageutbildning i Stockholm och ger därför elevbehandlingar till ett reducerat pris. Se priser och tider på min sida på Bokadirekt.se.

axelsons

Boka_tid_Vit

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s