Nu reser jag till Kina

Just nu är jag på väg till Kina för att fördjupa mig i Zhineng Qigong och är tillbaka i Kiruna 15 april efter en 25 dagars utbildning tillsammans med Dao Hearts vid foten av berget Qingcheng i Chengdu, Kina. När jag är tillbaka startar jag åter igen upp qigonggrupper och även kurser. Hör av dig till mig för att anmäla intresse! Tider för bokning av yogamassage och andra behandlingar finns från mitten av april och du kan boka in dig redan nu genom Bokadirekt. Önskar dig en vacker vårvinter hemma i vårt vackra Kiruna ☀️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s