BalanceOil med Omega-3

Har du funderat på att komplettera kosten med Omega-3 för att förbättra din hälsa? Det är ingen dum tanke alls, för fettsyrebalansen i din kropp är grundläggande för både din fysiska och mentala hälsa. 95% av alla Européer har en hög andel inflammatoriska fettsyror som kan ligga bakom en mängd sjukdomar och hälsoproblem. Du kan ta reda på hur höga nivåer av inflammatoriska fettsyror du har i din kropp med ett enkelt blodprov, och återställa balansen med Zinzinos BalanceOil.

Hälsotest – Testa din fettsyrebalans (Omega 3 i förhållande till Omega 6)

Jag erbjuder ett blodprov som visar din fettsyrebalans samt BalanceOil som återställer balansen till hälsofrämjande nivåer. Du bokar in en tid hos mig på Yogahälsan för att få mer information och hjälp med att ta blodprovet, eller kontakta mig för att få ett testkit för hemmaprovtagning med posten eller hemlevererad kostnadsfritt inom Kiruna C. Testkitet innehåller allt du behöver för att ta blodprov och du kan beställa detta från mig var du än bor i Sverige. Blodprovet postar du enkelt för analys till ett oberoende laboratorium i Norge och du får därefter en rapport som redovisar värdet av 11 fettsyror i ditt blod samt din Omega-6:3-balans – förhållandet mellan inflammatoriska och anti-inflammatoriska fettsyror.

Väljer du att abonnera på BalanceOil för att bli av med dina inflammationer gör du testet igen efter en period på 120 dagar för att se din nya fettsyrebalans. 95% av alla som kompletterar sin kost med BalanceOil har efter 120 dagar sänkt sina halter av inflammatoriska fettsyror till hälsofrämjande nivåer som rekommenderas av WHO.

Kostnadsfri kostrådgivning

Jag samarbetar med Marjam Ott, nutritionist och fil.dr, forskare och docent inom biokemi på Uppsala Universitet, som ger dig en timme kostnadsfri kostrådgivning när du köper ett startkit. Marjam hjälper dig att tolka rapporten som kommer efter ditt första blodprov och ger dig kostråd baserat på rapporten.

Kontakta mig på 0727 22 15 14 eller daniel@yogahalsan.se för att få mer information eller boka en tid på Yogahälsan, jag har ibland produkterna på plats till rabatterat pris.

Eller läs mer och beställ direkt från Zinzinos butik här.

Läs mer om BalanceOil

Marjam Ott, nutritionist, fil.dr, forskare och docent inom biokemi på Uppsala Universitet