Yogamassage

Yogamassage, också kallat ayurvedisk yogamassage, är en djupgående terapeutisk helkroppsbehandling som baseras på yoga och ayurveda. Behandlingen ger dig massage och yogabaserad stretching som löser upp spänningar och öppnar upp för bättre cirkulation.

Behandlingen ger ökad rörlighet i hela kroppen och är en väldigt bra behandling för dig som har rygg- och nackproblem, ischias, besvär från skuldror, höfter, knän och fotleder, stress och sömnproblem. Genom assisterad stretching hjälper jag dig som är stel eller spänd att öppna upp och slappna av djupare än normalt. Man brukar säga att yogamassage är tre gånger så effektivt som vanlig massage.

Yogamassage utförs på madrass på golvnivå och jag använder både händer och fötter, vilket ger dig mer djupgående massage och stretching (t.ex. kan jag gå på rygg, ben och armar). Trycket anpassas efter din muskelspänning och jag behandlar alltid hela kroppen. Jag värmer upp och gör alla delar av kroppen mjuka med massage och därefter utför vi assisterad yogastretching. Till massagen används en mindre mängd rumstempererad olja.

Yogamassage kan läggas upp som en serie behandlingar där varje behandlingstillfälle är den andra olik. Som yogamassör har jag en mängd stretchar som kan användas för att lösa upp spänningar och öka cirkulationen av energi i kroppen. Det mesta ”händer” faktiskt mellan de olika behandlingarna.

Behandlingen tar 90 minuter och då ingår inledande och avslutande samtal.

Klicka här för att se yogamassage på Youtube

Boka_tid_Vit

axelsons-e1507038176232.png