BalanceOil med Omega-3

Har du funderat på att komplettera kosten med Omega-3 för att förbättra din hälsa? Det är ingen dum tanke alls, för fettsyrebalansen i din kropp är grundläggande för både din fysiska och mentala hälsa. 95% av alla Européer har en väldigt hög andel inflammatoriska fettsyror som kan ligga bakom en mängd sjukdomar och hälsoproblem. Du kan ta reda på dina nivåer av inflammatoriska fettsyror och återställa balansen med Zinzinos BalanceOil.

Jag erbjuder ett blodprov som visar din nivå av inflammatoriska fettsyror samt BalanceOil som återställer balansen till mycket mer hälsofrämjande nivåer. Du får ett kit som innehåller allt du behöver för att ta blodprov och du kan beställa detta från mig var du än bor i Sverige. Efter en period med BalanceOil gör du testet igen och får se din nya fettsyrebalans. 95% av alla som kompletterar sin kost med BalanceOil har efter 120 dagar sänkt sina halter av inflammatoriska fettsyror till hälsofrämjande nivåer som rekommenderas av WHO.

Kostnadsfri kostrådgivning

Jag samarbetar med Marjam Ott, nutritionist och fil.dr, forskare och docent inom biokemi på Uppsala Universitet, som ger dig en timme kostnadsfri kostrådgivning när du köper ett startkit. Du kan med fördel be Marjam att tolka rapporten som kommer efter ditt första blodprov och som kan användas som grund för vidare kostrådgivning.

Kontakta mig på 0730734734 eller daniel@yogahalsan.se om du vill beställa ett startpaket med Omega-3 samt kit för blodprovstagning.

Läs mer om BalanceOil

Marjam Ott, nutritionist, fil.dr, forskare och docent inom biokemi på Uppsala Universitet