BalanceOil med Omega-3

Har du funderat på att komplettera kosten med Omega-3 för att förbättra din hälsa? Det är ingen dum tanke alls, för fettsyrebalansen i din kropp är grundläggande för både din fysiska och mentala hälsa. 95% av alla Européer har en väldigt hög andel inflammatoriska fettsyror som kan ligga bakom en mängd sjukdomar och hälsoproblem. Du kan ta reda på dina nivåer av inflammatoriska fettsyror och återställa balansen med Zinzinos BalanceOil.

Jag erbjuder ett blodprov som visar din fettsyrebalans samt BalanceOil som återställer balansen till mycket mer hälsofrämjande nivåer. Du får hem ett kit som innehåller allt du behöver för att ta blodprov och du kan beställa detta från mig var du än bor i Sverige. Innan du börjar ta oljan tar du ett blodprov som skickas för analys till ett laboratorium i Norge och du får därefter en rapport som redovisar värdet av 11 fettsyror i ditt blod samt din Omega-6:3-balans – förhållandet mellan inflammatoriska och anti-inflammatoriska fettsyror. Efter en period med BalanceOil gör du testet igen och får se din nya fettsyrebalans. 95% av alla som kompletterar sin kost med BalanceOil har efter 120 dagar sänkt sina halter av inflammatoriska fettsyror till hälsofrämjande nivåer som rekommenderas av WHO.

Du beställer BalanceOil startpaket som inkluderar olja för ca 2 månader samt två kit för självprovtagning. Därefter betalar du 289 kr/mån för ett abonnemang på BalanceOil under minst 6 månader. Oljan skickas bekvämt hem till dig varje månad.

Kostnadsfri kostrådgivning

Jag samarbetar med Marjam Ott, nutritionist och fil.dr, forskare och docent inom biokemi på Uppsala Universitet, som ger dig en timme kostnadsfri kostrådgivning när du köper ett startkit. Marjam hjälper dig att tolka rapporten som kommer efter ditt första blodprov och ger dig kostråd baserat på rapporten.

Kontakta mig på 0730 734 734 eller daniel@yogahalsan.se när du vill beställa BalanceOil startpaket.

Läs mer om BalanceOil

Marjam Ott, nutritionist, fil.dr, forskare och docent inom biokemi på Uppsala Universitet