BalanceOil med Omega-3

Har du funderat på att komplettera kosten med Omega-3 för att förbättra din hälsa? Det är ingen dum tanke alls, för fettsyrebalansen i din kropp är grundläggande för både din fysiska och mentala hälsa. 95% av alla Europeer har en väldigt hög andel inflammatoriska fettsyror som kan ligga bakom en mängd sjukdomar och hälsoproblem. Du kan ta reda på dina nivåer av inflammatoriska fettsyror och återställa balansen med Zinzinos BalanceOil.

Jag erbjuder ett blodprov som visar din nivå av inflammatoriska fettsyror samt BalanceOil som återställer balansen till mycket mer hälsofrämjande nivåer. Du får ett kit som innehåller allt du behöver för att ta blodprov och du kan beställa detta från mig var du än bor i Sverige. Efter en period med BalanceOil gör du testet igen och får se din nya fettsyrebalans. 95% av alla som kompletterar sin kost med BalanceOil har efter 120 dagar sänkt sina halter av inflammatoriska fettsyror till hälsofrämjande nivåer som rekommenderas av WHO.

Kostnadsfri kostrådgivning

Jag samarbetar med Marjam Ott, nutritionist och fil.dr, forskare och docent inom biokemi på Uppsala Universitet, som ger dig en timme kostnadsfri kostrådgivning när du köper ett startkit. Du kan med fördel be Marjam att tolka rapporten som kommer efter ditt första blodprov och som kan användas som grund för vidare kostrådgivning.

Läs mer om BalanceOil

Marjam Ott, nutritionist, fil.dr, forskare och docent inom biokemi på Uppsala Universitet

Beställ BalanceOil med test

Få unik information om kroppens omega 6:3-balans och se dina personliga BalanceTest-resultat “före och efter”. Använd sedan Zinzino BalanceOil, en premiumblandning som innehåller naturlig fiskolja och är rik på omega 3 (EPA + DHA), olivpolyfenoler och vitamin D3 som skyddar cellerna från att rosta (oxidera), samt justerar kroppens omega 6:3-balans och hjälper hjärnan, hjärtat och immunförsvaret att fungera normalt. Första testet skickas i din startorder. Andra testet levereras automatiskt efter 120 dagar. Detta startkit inkluderar sex månader prenumeration på BalanceOil.

1 395,00 Skr