Ge bort en present med omtanke

Nu kan du handla presentkort på Yogahälsan till någon som fyller år, till julklapp, eller kanske bara för att han eller hon just nu behöver något som är upplyftande för kropp och själ. Klicka på ‘Boka tid’ nedan, sedan på ‘Köp presentkort’, välj belopp och betala via Klarna. Det fina presentkortet skickas till dig själv för utskrift, eller direkt till gåvomottagaren. Passa på att ge någon litet omtanke som julklapp! hjärta

Boka_tid_Vit

bokadirekt presentkort

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s